Nasi specjaliści
Mgr Natalia Szmyt
Absolwentka Gdańskiego Uniwer-
sytetu Medycznego – studia licenc-
jackie na kierunku Dietetyka oraz
Akademii Morskiej w Gdyni – studia
magisterskie na kierunku To-
waroznawstwo, specjalność Usługi Żywieniowe i Dietetyka. Ukończyła również studia podyplomowe na Uni-
wersytecie Warmińsko - Mazurskim –
Menedżer Jakości i Bezpieczeństwa Żywności. Interesuje się chemią żywności, związkami bioaktywnymi oraz ich zmianami zachodzącymi podczas przetwarzania żywności.
Mgr inż. Sylwia Moroz
Absolwentka Uniwersytetu Warmiń-
sko-Mazurskiego w Olsztynie na kierunku Dietetyka
oraz Technologia Żywności i Żywienie Człowieka. Dieta to dla niej styl życia, w którym oprócz odpowiedniego jedzenia, podstawą jest ruch i pozyty-wne myślenie. Interesuje się psycho-
logicznymi aspektami odżywiania, dlatego też jest zwolenniczka holistycznego i indywidualnego podejścia do każdej osoby w myśl dewizy: w zdrowym ciele, zdrowy duch. Jest promotorką nie tyle pomocy doraźnej, co działania długofalowego, uczącego mądrych wyborów żywieniowych.
Lic. Wioletta Dobkowska
Absolwentka studiów licencjackich na kierunku dietetyka na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie. Posiada dużą wiedzę z zakresu dietoterapii otyłości i choroby refluk-
sowej przełyku, o której pisała pracę licencjacką. Jej pasją jest eksperymen-
towanie w kuchni, tworząc niskokalo-
ryczne potrawy.